Hillie van der Meij – Preventie assistente

Hillie geeft coaching aan patiënten om tandvlees problemen, erosie en afwijkend poetsgedrag te corrigeren en voorkomen.

Daarnaast assisteert Hillie aan de stoel en doet ook algemeen receptiewerk.

Nienke Borger – Preventie assistente / administratief medewerker

Nienke is assistente. Zij assisteert voornamelijk aan de stoel en doet algemeen administratieve werkzaamheden. Verder is Nienke werkzaam als preventie assistente.

Frida Meindersma –Preventie Assistente

Frida assisteert en geeft coaching aan patiënten om tandvlees problemen, erosie en afwijkend poetsgedrag te corrigeren en voorkomen. 

Daarnaast zorgt ze ook voor een optimale tandheelkundige hygiëne in de praktijk.

Margriet Sprietsma - Balie en sterillisatie medewerkster.

Margriet is onze balie medewerkster. Zij is verantwoordlijk voor afspraken en algemene dagelijkse correspondentie Margriet draagt ook zorg voor sterillisatie en algemen hygiëne in de praktijk

 

Willie Roux – Tandarts

Willie is tandarts en praktijkhouder. Hij studeerde aan de Universiteit van Pretoria, Zuid Afrika en is in juli 2001 afgestudeerd. 

Van juli 2001 tot en met juni 2002 was hij werkzaam bij de gemeenschapsdienst. Dit is een eenjarige verplichting voor de overheid. Van juli 2002 tot en met 2004 was hij werkzaam bij Dr. J. A. Stofberg in Kuruman, Zuid Afrika. Deze diversiteit in werkzaamheden heeft een enorme bagage aan ervaring meegebracht. 

In september 2004 is Willie in Nederland komen te wonen en heeft tot en met augustus 2005 gewerkt bij een tandartspraktijk in Den Haag. Na augustus 2005 is hij als praktijkhouder werkzaam te Holwerd.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg