Hillie van der Meij – Preventieassistente

Hillie is sinds 2005 werkzaam binnen onze praktijk. Zij heeft ruim 18 jaar praktijk ervaring.  Hillie geeft coaching aan patiënten om tandvlees problemen, erosie en afwijkend poetsgedrag te corrigeren en te voorkomen.

Daarnaast assisteert Hillie aan de stoel en doet ook algemeen receptiewerk.  Hillie kan als gediplomeerde preventie assistente zelfstandig tandsteen verwijderen, plaque scores en tandvlees metingen doen. 

Nienke Borger – Preventieassistente / administratief medewerker

Nienke is preventieassistente. Nienke is sinds 2008 werkzaam binnen onze praktijk. Zij assisteert aan de stoel en doet een aantal administratieve werkzaamheden o.a. begrotingen, machtigings aanvragen en verwijzingen.  Nienke kan als gediplomeerde preventie assistente zelfstandig tandsteen verwijderen, plaque scores en tandvlees metingen doen. Nienke is ook opgeleid om röntgenfoto's te maken. 

Frida Meindersma – Preventieassistente

Frida is preventieassistente en werkt sinds 2013 in onze praktijk. Frida assisteert en geeft coaching aan patiënten om tandvlees problemen, erosie en afwijkend poetsgedrag te corrigeren en voorkomen. Frida kan als gediplomeerde preventie assistente zelfstandig tandsteen verwijderen, plaque scores, tandvlees metingen doen. Frida is ook opgeleid om röntgenfoto's te maken. 

Frida doet ook algemeen receptie werk en zorgt o.a. voor verwijzingen, begrotingen etc. 

Linda van der Veen - Tandartsassistente

Linda is tandartsassistente en werkt augustus 2018 als "all-round" tandartsassistente bij ons. Zij is veelzijdig en haar werkzaamheden bestaan uit assistentie aan de stoel, maken van röntgenfoto's,  balie en receptie werkzaamheden. Samen met de rest van ons team zorg Linda dat desinfectie en sterillisatie in de praktijk optimaal gedaan wordt, zodat patiënten veilig behandeld kunnen worden. 

 

Willie Roux – Tandarts

BIG nummer: 99061574202

 

Willie is tandarts en praktijkhouder. Hij studeerde aan de Universiteit van Pretoria, Zuid Afrika en is in juli 2001 afgestudeerd. 

Van juli 2001 tot en met juni 2002 was hij werkzaam bij de gemeenschapsdienst. Dit is een eenjarige verplichting voor de overheid. Van juli 2002 tot en met 2004 was hij werkzaam bij Dr. J. A. Stofberg in Kuruman, Zuid Afrika. Deze diversiteit in werkzaamheden heeft een enorme bagage aan ervaring meegebracht. 

In september 2004 is Willie in Nederland komen wonen en heeft tot en met augustus 2005 gewerkt bij een tandartspraktijk in Den Haag. Sinds augustus 2005 is hij als praktijkhouder werkzaam te Holwerd.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg